Život, to jsou i emoce. Nelze žít čisté racio, život by se zploštil a ztratil by svou hloubku. Bez radosti, pocitů štěstí, vnitřního naplnění, lásky, klidu ... by nám něco v životě chybělo. Ale je otázkou, jestli bychom to stejně vnímali i u stresu, vzteku, nespokojenosti, smutku, neštěstí, žárlivosti... Za mě jsou i negativní emoce dobří učitelé, které jsme všichni vyfasovali a tvoří naše osobní peklo. A dokud se nestaneme přímo hlavním pekelníkem, který je bude mít všechny na povel, tak nás budou učit lepšímu ovládnutí. Ne potlačení, ne popírání... Emoce, když vznikne už je nutné s ní pracovat a transformovat ji, nelze ji potlačit bez následků. A pro mě, věřím že nebudu sama je nesnadnější způsob jak se naučit pracovat s emocemi, cesta hluboké vnitřní práce v meditačním stavu, ve stavu pohroužení, který nazývám jeho pravým jménem: autohypnóza. 

Auto hypnotické nahrávky nabízí zkratku, jak rychle vybudovat nové návyky v mnoha oblastech života: ovládnutí emocí, zlepšení zdraví, řešení strachů a fobií, rozvoj plného potenciálu člověka, mentální schopnosti, obchodnické dovednosti, vztahy, závislosti a zlozvyky... 

Auto hypnózu používal ve své době Henry Ford pro osobní rozvoj, Albert Einstein pro ladění svého génia, Nikola Tesla řešil své zdraví, Wolfgang Amadeus Mozart používal auto hypnózu pro lepší soustředění a napojení u komponování, Sigmund Freud v auto hypnóze zkoumal psychoanalytickou teorii, Winston Churchill ji používal na neutralizaci stresu a držení se vzhůru, slavná zpěvačka Adele nebo taky Britney Spears přestaly díky hypnóze kouřit, mnoho dalších díky hypnotickým nahrávkám zhublo, zbavilo se strachu z vystupování před lidmi, sportovci díky hypnóze dosahují fantastické výsledky. Hypnóza je populární mezi herci, pomáhá obecně budovat kariéru napříč obory, protože vám umožní rozvinout ty části inteligence, které se ve školách obvykle nerozvíjí.

Zlepšení, ke kterému byste se běžnými metodami a tvrdou prací dostávali po dobu minimálně 2-4 měsíců, můžete poslechem audio hypnotických nahrávek dosáhnout instantně nebo za 14 až 40 dní a to z pohodlí svého křesla a postele. Bez nucení se ke změně. Průlom ve vzdělávání dospělých, který si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

Odborníci, kteří zkoumají budování návyků a změny chování tvrdí, že nejde o čas ale o počet opakovaní a jejich frekvenci každý den. Jenže u emocí, které se nám nedějí na denním pořádku je náročné toho dosáhnout. Jednoduše máme málo příležitostí (díky za to!) třeba rozčilovat se. A pak logicky je málo příležitostí řešit vlastní emoční projev. A doba, než člověk zvládne nechtěnou emoci se prodlužuje. Proto si myslím, že je nejefektivnější cestou upadnout do hlubšího pohroužení, relaxace, meditace, transu a v tom stavu si to naprogramovat.