Audio hypnotické nahrávky vznikly z mé osobní potřeby a nutnosti přeprogramovat některé vlastní návyky v podvědomí. Vy, ať se potýkáte s čímkoli, můžete změnit všechny brzdy, které vás drží zpátky a rozvinout svůj plný potenciál rychle, bezpečně a hlavně pohodlně v průběhu řízeného odpočinku, naslouchání a spaní, které je součástí procesu.

Ve své praxi yužívám hluboké uvolnění, u začátečníků progresivní relaxaci, jinak mnohem raději rozvíjím uvědomění si fyzického těla, dechu a vlnění v mysli. Oblíbila jsem si Ericksonovu hypnoterapii a techniky, které dnes svět zná jako NLP (neuroligvistické programování). NLP jsou techniky posbírané z mnoha koutů světa a v mnohém jsou inspirované jógovými technikami a mnoha postupy čištění mysli z buddhizmu. Studovala jsem východní náboženství všechny, vlastně všechny na této planetě a naučila jsem se díky tomu mnoho dobrých technik, které v mých hypnonahrávkách používám úspěšně na sobě, rodině a přátelích.  

V čem vidím 6 výhod hypnonider?

# 1: Přeprogramujete podvědomou mysl

Jako hypnoterapeutka jsem zjistila, že adopce nových systémů víry je nejrychlejším a nejúčinnějším způsobem, jak změnit svůj život. Opětovné zapojení víry v podvědomí je klíčem k odvaze jednat a změnit svůj život k lepšímu!

 

# 2: Využijete sílu myšlenek

Často ignorujeme skutečnost, že kvalita našich myšlenek ovlivňuje náš život DENNĚ. Věci, o kterých přemýšlíme - a jak vidíme svět - mohou znamenat obrovský rozdíl mezi bohatým a naplňujícím životem…

... a životem plným negativity a bitev bez konce.

Tyto myšlenky navíc pobíhají na pozadí a jsou zabudovány do podvědomí. Proto nemůžeme změnit tyto podvědomé myšlenky na vědomé úrovni. Naslouchání audio hypnonider nám však umožňuje otevřít tento zadní prostor a dát prostor našim nejvnitřnějším myšlenkám a změnit základní přesvědčení, zvyky, které mohou změnit náš život k lepšímu!

# 3: Vytrénujete si nový mozek

Věděli jste, že lidský mozek může vytvářet nová spojení, když přijímá nové informace nebo se učí nové návyky? Tento proces se nazývá „neuroplasticita mozku“ a poslouchání hypnonider je nejlepším způsobem, jak to začít trénovat jen pár minut denně! Díky tomu je snadné a bezproblémové přijímat nové návyky, nová přesvědčení a nastavení třeba zdravě sebevědomého člověka!

# 4: Přerušíte tok negativního myšlení a odpočinete si

Lidé jsou uvězněni ve své hlavě kvůli negativním myšlenkovým vzorům. Jsou zaseknutí v nekonečné smyčce, která jim brání v rozpoznání jejich skutečné hodnoty. A když k tomu dojde, přicházejí o neuvěřitelné příležitosti, aby svůj život posunuli na další úroveň. Je čas se osvobodit od této mentální pasti, abyste si mohli uvědomit svůj plný potenciál.

# 5: Naučíte se cítit bezpečně v sobě a budete si věřit

S posloucháním hypnonider se můžeme osvobodit tím, že okamžitě kultivujeme sebevědomí a lásku k učení z minulých zkušeností. To vede k sebevědomí, které vám umožní dělat sebevědomě důležitá rozhodnutí beze strachu. Nejlepší ze všeho je, že se můžete vzdát potřeby souhlasu ostatních lidí, což otevírá dveře důvěře ve vlastní síly a vlastní pravdu.

# 6: Užijete si cestu, na které jste autenticky

Když se někdo často obává o „co by mohlo být" - nebo nemůže zvládnout „to, co je", dokáže sám sebe okrádat o radost ze života v přítomném okamžiku. A lidé, které znám a považuji je za silně vnímající, že jsou v bezpečí, jsou zároveň plně zapojeni do současnosti, což jim umožňuje také nejlépe využít přítomnost se vším co nabízí. Přijímají život takový, jaký je, a posouvají se do budoucnosti - ani jim nevadí, že nevidí vše, co je před nimi. To je klíč k životu s autentickou důvěrou!